Audio upgrade in uw auto-camper en boot - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Top kwaliteit audio upgrade in uw auto
Vele klanten hebben wij mogen helpen met onze expertise. Wij geven u graag een duidelijk en open advies. Uw tevredenheid is onze drive. Dit doen wij niet omdat u dat van ons verwacht, maar omdat wij dit zelf willen. Met veel plezier en met uiterste precisie bouwen wij dagelijks mooie audio upgrades in voor onze klanten. Dit doen wij al vanaf onze oprichting in 1984.

Waarom kiezen voor onze audio upgrade pakketten
  • Verbeteren van de audio in uw auto naar uw wens
  • Speakers vervangen met behoud van de originele look van uw interieur, een groot pluspunt bij lease auto`s
  • Integratie van subwoofers waarbij deze onzichtbaar zijn geplaatst, bijvoorbeeld onder de stoel(en) of in de kofferruimte
  • Toevoegen van versterkers voor meer kracht in de audio weergave
  • Toevoegen van een DSP waarmee de weergave aangepast wordt aan uw smaak en interieur
  • Indien gewenst een op maat gemaakte montage (wooferbehuizing, portierpanelen ect)
  • 2 jaar volledige garantie op product en montage
  • Audio upgrade mogelijk in iedere auto
  • Professioneel gemonteerd
  • Vaste prijs vooraf met u afgesproken

Verbeteren van de audio in uw auto naar uw wens
Met mooi klinkende speakers, dynamische versterkers en krachtige subwoofers monteren wij voor u een audio upgrade waar u blij van wordt. Hoe uw audio upgrade er uit gaat zien wordt bepaald door uw wensen. Uw wensen staan bij ons centraal tijdens het samenstellen van uw car audio upgrade. Wij kennen onze producten en weten welk product goed past bij uw voorkeur. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste audio upgrade. Naast het juiste ontwerp van uw car audio upgrade, monteren wij deze uiterst professioneel en met volledige garantie van 2 jaar.

Speakers vervangen met behoud van de originele look van uw interieur

Nieuwe deurspeaker gemonteerd en dempingmatten aangebracht in een portier van een BMW 4 serie

Tijdens de inbouw van een audio upgrade monteren wij de nieuwe speakers op de originele speakerlocaties van uw auto. Om de audio weergave van de nieuwe speakers optimaal te krijgen worden de (deur)panelen voorzien van demping- en absorptiematten. Alle verbindingen worden gemaakt middels passende OEM stekkerverbindingen of worden gesoldeerd (onze voorkeur). Na de montage van de nieuwe speakers worden de panelen weer teruggeplaatst en is er niet veranderd aan uw interieur.


De nieuwe deurspeaker en dempingmatten mooi weggewerkt achter het originele speakerrooster van een BMW 4 serie


Integratie van subwoofer(s) waarbij deze onzichtbaar geplaatst zijn

Versterker en subwoofer in een op maat gemaakte behuizing geplaatst in de kofferruimte in een Audi Q7 Etron

Wij voegen graag een subwoofer (of meerdere subwoofers) toe om de basweergave te verbeteren in uw auto, bestelauto, camper of boot. In auto`s worden de woofers zoveel mogelijk gemonteerd onder het afdekpaneel in de kofferruimte. Uit de markt blijkt dat "losse" wooferkastjes in de kofferruimte niet meer in trek zijn. Het behoud van de kofferruimte is een grote wens van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een diepe en strakke basweergave en dat u uw kofferruimte nog totaal kunt gebruiken.


Versterker en subwoofer uit het zicht gemonteerd onder de afdekplaat in een Audi Q7 Etron

Toevoegen van versterker(s) voor meer kracht in de audio weergave

4 kanaals versterker toegevoegd aan het premium audiosysteem in een BMW 4 serie

Wij raden het toevoegen van versterker(s) ten zeerste aan. Een versterker heeft de kracht om de audio weergave dynamisch en met veel controle weer te geven. Dit is precies wat de originele af fabriek gemonteerde versterker mist, kracht en controle over de audio weergave. Wij gebruiken versterkers die hun werk goed doen. Dit betekent, het leveren van een dynamische en krachtige weergave in combinatie met een lange levensduur. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang luisterplezier. De montage van de versterker(s) gebeurt conform de richtlijnen van de fabrikant en onze expertise. De versterker(s) worden netjes weggewerkt achter panelen, tenzij anders met u is afgesproken (custom made installatie).


Versterker netjes weggewerkt achter een paneel

Toevoegen van een DSP (digitale sound processor)

DSP voor het optimaal inregelen van de audio upgrade

Een DSP (Digital Sound Processor) is een unit die is opgebouwd uit 3 modules; een actieve cross-over, een parametrische equalizer en een tijds vertragingsmodule (time delay). Met een actieve cross-over wordt bepaald welke audio frequenties worden gefilterd per speaker. Met andere woorden, welke audio frequenties krijgen de speakers wel en welke audio frequenties worden door de actieve cross-over tegengehouden. Speakers zijn ontworpen om een bepaald gebied van de totale audiospectrum te kunnen weergeven.

Wij gebruiken in onze audio upgrade pakketten separate componenten, tweeters - midrange speakers - midlaag speakers en subwoofers. Deze losse componenten hebben hun eigen manier van weergeven. Door de parametrische equalizer in de DSP kunnen wij ervoor zorgen dat de losse componenten niet ieder op zich een weergave hebben, maar zich als 1 geheel gaan gedragen. De parametrische equalizer biedt ons de mogelijkheid om de totale audio upgrade aan te passen aan het interieur van uw auto en, nog belangrijker, aan uw smaak. Dit doen wij door frequenties die te luid weergegeven worden te verzwakken.

Als laatste biedt een DSP processor de mogelijkheid om een tijdcorrectie toe te passen. Doordat de tweeters - de midrange speakers - de midlaag speakers en de subwoofers op verschillende locaties in uw auto geplaatst zijn komt de audio weergave per speaker niet gelijktijdig aan bij uw oren. Dit zijn looptijd verschillen. Door een DSP processor is dit op te lossen door de audio weergave van de speaker die eerder uw oren bereikt dan de overige speakers te vertragen. Dit klinkt simpel in theorie, echter is veel ervaring op dit gebied vereist om tot een aangename audio weergave te komen. Door onze ervaring sinds 1984 regelen wij uw DSP processor tot uw volle tevredenheid in.

Op maat gemaakte montage (wooferbehuizingen, speakerpanelen)


Op maat gemaakte (custom made) wooferbehuizing vo0r een Tesla Model 3

Wij zijn zeer deskundig in het vervaardigen van "custom made" wooferbehuizingen, speakerpanelen enz. Een aangepaste wooferbehuizing heeft een perfecte passing in uw kofferruimte en is aangepast aan de muziek waar u naar luistert. Bent u op zoek naar producten die speciaal voor u op maat vervaardigd zijn dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Onze expertise in de montage en het aanpassen van uw interieur hebben wij opgedaan tijdens de vele seminars die wij gevolgd hebben in de USA (R.T.T.I.).

Speakerpanelen vervaardigd en gemonteerd aan het plafond van een jacht
2 jaar volledige garantie

Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Hierdoor geven wij op onze caraudio upgrades de originele fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie op de producten is 2 jaar en gaat in op de dag van de inbouw in uw auto, bestelauto, camper en boot. Op onze inbouw geldt ook een garantietermijn van 2 jaar.

Professionele montage

Wij hebben aan de start gestaan van het car audio tijdperk in Nederland. Begonnen met het leveren en inbouwen van autoradio`s, auto antennes en autospeakers. In die tijd werden auto`s niet geleverd met een hifi installatie, een autoradio en speakers waren veelal een optie. Doordat wij deze markt interessant vonden en nog steeds vinden, zijn wij in die markt gedoken en hebben ons gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen en inbouwen van geluidsystemen in auto`s, campers en boten. Om de juiste kennis over caraudio te krijgen zijn er vele seminars gevolgd. Vooral in de USA hebben wij seminars bijgewoond om aan de top te komen en waar wij vandaag de dag nog steeds tot behoren. Door onze passie en inzet zijn wij wie wij nu zijn, een bedrijf met een enorme ervaring in caraudio. Door deze ervaring monteren wij op een zeer professionele wijze de car audio producten in alle merken en type auto`s. Van oldtimer tot youngtimer, van brandstof aangedreven auto`s tot elektrisch aangedreven auto`s. Naast auto`s hebben wij ook de expertise om uw camper en uw boot te voorzien van een op maat ontworpen audio- en video systeem.

Vaste prijsafspraken

Wij werken met vaste prijsafspraken. Vooraf gaan wij met u in gesprek hoe uw audio upgrade eruit moet zien en aan welke wensen deze moet voldoen. Wij komen met diverse voorstellen en u kiest voor u het juiste audio upgrade pakket. U weet vooraf wat wij gaan doen, hoe wij het gaan doen en tegen welke vaste prijs. Verrassingen achteraf zijn hierdoor uitgesloten.

Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud