Audio upgrade PORSCHE 911 - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Porsche 911
CaraudioBV is bekend met het upgraden van het af-fabriek audiosysteem in uw Porsche 911. Zowel het standaard audiosysteem als het BOSE audiosysteem in uw Porsche 911 is voor CaraudioBV bekend terrein. Door originele speakers te vervangen, een versterker met een Digitale Sound Processor (DSP) toe te voegen is CaraudioBV in staat om uw Porsche 911 om te toveren tot een concertzaal. Naar welk muziekgenre u luistert, de audio upgrades van CaraudioBV zullen u zeker verrassen. Alle componenten die CaraudioBV gebruikt zijn van hoge kwaliteit. De montage gebeurt uiterst nauwkeurig en alle componenten worden uit het zicht gemonteerd.

Onze audio upgrades bieden u de volgende voordelen

* Meer dynamiek
* Hogere belastbaarheid
* Minder vervorming
* Betere en vollere basweergave
* Meer detail in midden en hoge tonen
* Speaker montage op originele locaties
* Professionele montage
* 2 jaar volledige garantie

POR992-1 audio upgrade

Het POR992-1 audio upgrade pakket is geschikt voor Porsche 911 (992) met het af fabriek geleverde standaard audiosysteem en het Bose audiosysteem. Tijdens de audio upgrade worden de originele tweeters in het dashboard vervangen door 2,9cm softdome tweeters. In de beide portieren worden de originele speakers vervangen door 10cm midrange speakers en 20cm bas speakers. De beide portieren worden extreem van dempingmatten en foammatten voorzien om elke resonantie en kleuring in de audioweergave te voorkomen. Er wordt een versterker toegevoegd die de tweeters, de midrange speakers en de bas speakers aktief aanstuurt. Alle componenten worden vakkundig en uit het zicht in uw Porsche gemonteerd.

POR992-1 bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- 10cm mid speakers
- 2,9cm tweeters
- 520watt versterker
- STP dempingmatten
- STP foam matten

Prijs: € 2995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard audio en Bose
POR992-2 audio upgrade

Met tweeters, midrange speakers en bas speakers uit de Mille Legend serie is het heerlijk genieten van uw favoriete muziek in uw Porsche. De Mille Legend tweeters worden op de originele locaties in het dashboard geplaatst. De Mille Legend midrange en bas speakers worden op de originele locaties in de beide portieren geplaatst. Demping- en foammatten worden aangebracht in beide portieren om resonanties en kleuring van de audioweergave te voorkomen. Een versterker met een vermogen van 1040watt stuurt de tweeters, de midrange speakers en de bas speakers aan. Door de ingebouwde digitale sound processor (DSP) wordt de audioweergave aangepast aan het interieur van uw Porsche.

POR992-2 bestaat uit:
- 18cm Mille Legend bas speakers
- 7cm Mille Legend mid speakers
- 3,5cm Mille Legend tweeters
- 1040watt versterker
- STP dempingmatten
- STP foam matten

Prijs: € 3995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard audio en Bose
POR992-3 audio upgrade


Bent u een muziekliefhebber die geniet van het kleinste detail in de audioweergave dan is ons POR992-3 audio upgrade een juiste keus. De speakers worden "hand made" in Duitsland, waarbij de kwaliteit en de zeer dynamische audioweergave centraal staat. Elk speaker component wordt met uiterste precisie vervaardigd en zeer nauwkeurig gecontroleerd alvorens deze de fabriek verlaat. Door CaraudioBV worden de speakers met uiterste precisie in uw Porsche gemonteerd. De beide portieren worden extreem van dempingmatten en foammatten voorzien om elke resonantie en kleuring in de audioweergave te voorkomen. Er wordt een versterker toegevoegd die de high-end tweeters, de high-end midrange speakers en de high-end midbas speakers aktief aanstuurt. Middels de ingebouwde digitale sound processor (DSP) wordt de audioweergave perfect aan het interieur van uw Porsche aangepast. De POR992-3 audio upgrade heeft een zeer dynamische en heldere audioweergave en is zeer geschikt voor akoestische muziek, pianomuziek, jazz, klassiek enz.

POR992-3 bestaat uit:
- 16,5cm high-end bas speakers
- 9cm high-end mid speakers
- 2.8cm high-end tweeters
- 1200watt versterker
- STP dempingmatten
- STP foam matten

Prijs: € 5995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 3 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard audio en Bose
Wilt u een audio upgrade op maat voor uw Porsche 911?
Naast de audio upgrade pakketten die op deze pagina vermeld staan, kan CaraudioBV ook een audio upgrade pakket samenstellen welk specifiek aan uw wensen is aangepast. Voor informatie over een audio upgrade pakket op maat: info@caraudiobv.nl

Inbouw in onze professionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor inbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Porsche, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.

06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud