Audio upgrade Camper - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Geniet meer van uw camper
Niets is mooier dan met uw camper op reis te gaan. Genieten van mooie plekken, van de rust, van de vrijheid en vooral van alle comfort waarmee uw camper is uitgerust. Comfort zoals een goedgekeurd beveiligingssysteem waardoor u uw camper met een gerust hart achter kunt laten op een parkeerplaats terwijl u de stad gaat verkennen, een solar paneel zodat uw accu opgeladen blijft, een navigatiesysteem met een kaart die rekening houdt met de hoogte van uw camper, een mooie audioupgrade waardoor u tijdens uw ritten en verblijf kunt genieten van uw favoriete muziek met een prachtige weergave en een sateliet schotel met ontvanger waardoor u ontspannen TV kunt kijken waar en wanneer u dat wilt. Allemaal producten die borg staan voor extra genieten tijdens uw vakantie.

Verrijk uw comfort
Heeft u een camper die u enorm bevalt, maar mist u enkele comfort producten dan is er geen man overboord. Wij leveren deze kwalitatief hoogstaande producten en monteren deze zeer professioneel voor u. Wij hebben grote ervaring met campers en onze werkwijze is speciaal daarop aangepast, zodat u met veel plezier kunt genieten.

De comfort producten die leveren en monteren zijn:
- Camper beveiligingsystemen
- Camper navigatiesystemen
- Camper audioupgrade systemen
- Solar panelen
- Sateliet TV & accessoires
- Camera systemen

Een kostbaar bezit
Wij zijn terdege bewust dat uw camper een kostbaar bezit is en dat u alleen deskundige mensen aan uw camper laat werken. Door ons lange bestaan en de jarenlange ervaring en precisie in alles wat wij doen, is uw camper bij ons in deskundige handen. Met veel respect en rust wordt er aan uw camper gewerkt. Zeer secuur worden de componenten geplaatst en aangesloten aan de bedrading van uw camper. Wij solderen en isoleren elke verbinding op de juiste wijze. De kwaliteit van de montage is voor ons belangrijk, zodat u zorgeloos op reis kunt.
Camper alarm met SCM certificaat

Wordt u verplicht gesteld door uw verzekeringsmaatschappij om uw camper van een SCM goedgekeurd alarmsysteem te laten voorzien dan kunnen wij dit voor u volgens de regels van SCM uitvoeren. Wij zorgen voor de juiste montage van het systeem, de aan- en afmelding en het uitgeven van het SCM cerificaat waar uw verzekeringsmaatschappij om vraagt. De componenten van het alarmsysteem worden precies en op de juiste wijze gemonteerd. Wij werken alleen met topmerken zodat de kwaliteit van de werking gewaarborgd is.
Navigatiesytemen voor campers

Voor campers leveren en monteren wij navigatiesystemen die speciaal voor campers ontwikkeld zijn. Wij leveren en monteren perfect ge├»ntegreerde campernavigatie met onder andere Apple CarPlay,  Android Auto en DAB+ ontvangst. Via een 7" grote multi-touchscreen is dit navigatiesysteem  makkelijk te bedienen en af te lezen. Deze navigatie beschikt over de  kaarten van maar liefst 46 Europese landen. Door de hoogte en breedte van uw camper in te geven in het campernavigatiesysteem wordt u alleen over wegen geleid waar u met uw camper kunt rijden. Ook met de hoogte en breedte van de tunnel die u tegen gaat komen wordt rekening gehouden.
Een mooie audioweergave

De ritten in een camper zijn over algemeen lang. U rijdt vele kilometers. Kilometers waar het luisteren naar mooie muziek wel gewenst is. Standaard af fabriek is de audio installatie vaak niet van de beste kwaliteit. Audio in campers is onze expertise. Wij zijn de specialist op het gebied van audio weergave in auto`s, boten en uw camper. Dit zijn wij al sinds 1984. Vele trainingen in binnen- en buitenland hebben wij gevolgd om op het niveau te komen waar wij nu zijn. Voor iedereen kunnen wij de juiste audio upgrade samen te stellen en deze uiterst vakkundig te monteren. Onze audio upgrade bestaat uit goed klinkende speakers, krachtige versterkers en waar gewenst aangevuld met woofers voor aangename warme basklanken. Wij stellen graag een audio upgrade samen die wij aanpassen aan uw wensen. Wij heten niet voor niets CaraudioBV, since 1984 the sound of the future!
Camper solar panelen

Onderweg van de zon genieten. Daarvoor gaat u naar het zuiden. Maar als u van de zon geniet waarom dan niet dubbel genieten van de zon. Door solar panelen op het dak van uw camper te laten plaatsen worden uw huishoudaccu(s) van uw camper door de zon opgeladen. De solar sets worden geleverd met topkwaliteit daglicht zonnepanelen, gefabriceerd volgens de nieuwste solar-cel techniek. Door de spanningsregelaar/-lader van EPSolar, model LS 1024 bent u verzekerd van een altijd gelden accu (bij daglicht). De solar panelen monteren wij conform de fabrieks eisen waardoor waterlekkage uitgesloten is.
Camper sateliet schotel

In het buitenland naar uw eigen TV series kijken, dat is mogelijk. Wij leveren en monteren een perfecte automatische  schotel oplossing voor uw camper. Deze sateliet schotel is zeer  plat en is ingeklapt slechts 16cm hoog. Standaard heeft deze sateliet schotel 2 beschikbare satellieten (Astra 19,2 & Hotbird). Met  het een optionele bedieningsmodule is de  ontvangst uit te breiden naar 12 satellieten, waaronder Astra 23,5 &  Eutelsat9.
Camper camerasystemen

Rondom zicht vanuit uw bestuurdersstoel. Wij leveren en monteren diverse camper camerasystemen. Van een achteruitrijcamera tot een 360 graden camerasysteem dat op elke externe monitor of 2-DIN  radio kan worden aangesloten. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor  gebruik op campers en motorhomes. Het systeem  wordt geleverd met 4 stuks 180┬░ design camera's voor goed zicht in alle  omstandigheden. Via triggerdraden kunnen alle camera's individueel  weergegeven worden. U weet met dit systeem wat er om uw camper gebeurd en dit alles wordt duidelijk op beeld weergegeven.
Meer informatie
Doordat er veel variaties zijn qua campers op de markt zijn, is het voor ons ondoenlijk om een prijs te vermelden bij de producten. Vooral de wensen qua audioupgrade verschilt per klant. Dit vinden wij leuk en vinden het een uitdaging u hierin te adviseren. Wij komen graag met u in contact en geven de voorkeur aan informatie verstrekking en prijsopgave via e-mail.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud