Audio verbeteren in uw CAMPER - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in CAMPER
Vrijblijvend advies op maat
CaraudioBV vindt het van groot belang dat u een audio upgrade kiest die u past. Samen met u neemt CaraudioBV uw wensen door en stelt uw audio upgrade samen. CaraudioBV geeft u vooraf altijd een vrijblijvend advies op maat.  
Deskundige montage
CaraudioBV staat garant voor een deskundige montage in uw camper. Alle audio componenten worden zeer precies gemonteerd en aangesloten. Alle verbindingen worden gesoldeerd en secuur geisoleerd. Hoe en waar de audio componenten gemonteerd worden, wordt vooraf met u besproken.  

Voor de audioliefhebber
Een audio upgrade in een camper bestaat uit het vervangen van de originele speakers, het aanbrengen van speciaal ontwikkelde dempingmatten op de originele speakerlocaties, het toevoegen van een meerkanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) en het toevoegen van een subwooferbehuizing.
Zuiver geluid
De originele speakers worden vervangen. In het dashboard is vaak een originele locatie aanwezig waar keurig een hoge tonen speaker gemonteerd wordt. Doordat de hoge tonen speakers hoog in het dashboard geplaatst zijn, ontstaat er zuiver audioweergave.
Waar mogelijk worden de audio componenten weggewerkt onder de originele speakerroosters in uw camper. Het originele uiterlijk van het interieur blijft behouden.
Midbas speakers in de portieren
Midbas speakers zijn belangrijk om op een juiste wijze warmte in de audioweergave te krijgen. De speakers worden in de portieren op de originele speakerlocaties gemonteerd. Speciaal ontwikkelde dempingmatten houden resonanties van de deurpanelen tegen en dragen bij tot een maximaal rendement van de midbas speaker.
Veel werk wordt er gedaan "achter" de deurpanelen. Demingmatten worden aangebracht en de midbas speakers gemonteerd. Alle bekabeling wordt secuur gesoldeerd en geisoleerd. Na de montage wordt het deurpaneel op de juiste wijze teruggeplaatst. Niets van de nieuwe speaker is zichtbaar. Uiteraard wel hoorbaar!
Toevoegen van een subwooferbehuizing
Bij een goede audioweergave hoort een stevig fundament, of te wel stevige en strakke bastonen. CaraudioBV voegt daarom een subwooferbehuizing toe. In deze subwooferbehuizing kan een 20cm of een 25cm subwoofer gemonteerd zijn. Waar mogelijk wordt de subwoofer onder de rechtervoorstoel geplaatst, maar dit kan uiteraard ook op andere plaatsen in de camper.
Versterker met DSP
Voor een krachtige en dynamische audioweergave is het toevoegen van een meerkanaals versterker met DSP (digitale sound processor) de juiste keuze. De versterker stuurt de hoge tonen speakers, de midbas speakers en de subwoofer aan. Door de ingebouwde DSP is de audioweergave met hulp van een laptop netjes aan te passen aan het interieur van uw camper. En aan uw smaak!
Apple Carplay en AndriodAuto
Is uw camper uitgevoerd met een gedateerd radiotoestel dan kan het mogelijk zijn deze te laten vervangen door een modern exemplaar met functies zoals:

- Carplay
- AndroidAuto
- Bluetooth carkit
- Bluetooth audiostreaming
- DAB+
- Achteruitrijcamera
Voor meer informatie
Voor het geven van passende informatie en vrijblijvende offerte komt CaraudioBV graag met u in contact. Wij staan u met plezier te woord via e-mail of per telefoon.

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud