Audio Upgrade in bestelauto - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Maak uw bestelauto compleet
Luisteren naar uw favoriete muziek tijdens uw rit met een prachtige audioupgrade, na uw rit uw bestelauto makkelijk inparkeren middels een achteruitrijcamera en uw bestelauto beveiligd achter kunnen laten met het beste alarm, daar zorgen wij voor.

De onderstaande producten monteren wij in uw bestelauto,


Speakers

De eerste stap om de weergave in uw bestelauto te verbeteren is het laten monteren van beter klinkende autospeakers. Waar de autofabrikanten zo veel mogelijk beknibbelen op de af fabriek gemonteerde speakers leveren wij juist autospeakers die voldoen aan uw wensen. Wij werken uitsluitend met merken die een grote meerwaarde leveren en die zich continu blijven ontwikkelen waardoor deze merken toepasbaar zijn in de moderne bestelauto`s.


Dempingmatten

Wij adviseren bij montage van uw nieuwe speakerset om professionele dempingmatten aan te laten brengen. Deze dempingmatten zorgen ervoor dat de resonantie frequenties van het plaatwerk van uw auto onder de hoorbare audiospectrum komt te liggen. Door het aanbrengen van dempingmatten zult u absoluut genieten van een dynamisch en trilingsvrije weergave van uw nieuw gemonteerde speakerset(s).


Versterkers

Voor meer kracht en dynamiek is het gebruik van versterkers aan te raden. Wij leveren versterkers van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. U krijgt van ons 2 jaar fabrieks garantie op het product en op onze montage. De versterkers die wij leveren zijn absoluut geschikt voor montage in iedere bestelauto. U zult genieten van de kracht en dynamiek die de versterkers leveren. Wilt u luisteren naar uw favoriete muziek met een aangename weergave of wilt u "hakken en zagen" op hoog volume, wij maken dit mogelijk.
Aktieve subwoofers

Meer bass in uw weergave. Dat is te realiseren met een aktieve subwoofer. Deze kunt u laten toevoegen aan uw bestaande af fabriek audiosysteem of als uitbreiding op uw nieuw gemonteerde speakerset. Aktieve subwoofers hebben een ingebouwde versterker. Voor een mooie aanvulling zijn aktieve subwoofer systemen uitermate geschikt. Bent u (jij) een "basshead" en wil je vol power van de bass genieten dan raden wij onze "subwoofers in diverse maten" aan.

Subwoofers in diverse maten

Voor de echte liefhebber leveren en monteren wij subwoofers in diverse maten. Wij leveren losse subwoofers waar wij een custom made behuizing voor vervaardigen of een af fabriek behuizing compleet met subwoofer(s). Een "losse" versterker is nodig om deze subwoofers aan te sturen. Welke subwoofer(s), welke type behuizing en welke versterker u nodig heeft wordt bepaald door uw smaak, budget en wensen.

Digitale Sound Processor (DSP)

Wij geven absoluut de voorkeur aan een DSP. Een DSP bestaat uit een 30 bands EQ, een electronisch crossover en een tijdsvertragingsmodule. Middels de DSP kunnen wij de weergave van de audioupgrade aanpassen aan de akoestiek van uw bestelauto. Wij hebben een aantel DSP units leverbaar. In basis doen ze allemaal hetzelfde, daar hebben wij de units op geselecteerd. De verschillen zijn dat een eenvoudige DSP door ons ingeregeld wordt en er nadien alleen veranderingen door ons gedaan kunnen worden middels een PC. De uitgebreide DSP units kunnen een verbinding maken met uw smartphone waardoor u zelf uit diverse voorkeuren kunt kiezen en ook een enkele instelling kunt wijzigen.
Achteruitrij camerasysteem

In ons assortiment hebben wij 3 types camerasystemen. Wij leveren opbouwcamera`s, kentekenplaatcamera`s en camera`s die keurig in het derde remlicht verwerkt zijn. Alle camera`s kunnen worden aangesloten op het scherm van uw originele fabrieks radio (speciale interfaces vereist) of op een "los" scherm dat op het dashboard geplaatst wordt.
Auto Alarmsystemen

Vele 10 tallen jaren monteren wij autoalarmen in alle merken bedrijfsauto`s. Verplicht uw verzekering u een SCM goedgekeurd autoalarmsysteem, dan monteren wij dit syteem uiterst deskundig, inclusief een SCM certificaat. Wij werken uitsluitend met topmerken. Aan welke eisen het alarmsysteem dient te voldoen wordt door uw verzekeringsmaatschappij bepaald.
Montage in onze profesionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de montage in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor montage bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw bedrijfsauto, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij montage op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud