Audio verbeteren in uw BEDRIJFSBUS - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in BEDRIJFSAUTO
Audioweergave naar wens
Veel bedrijfsauto`s worden af fabriek afgeleverd met een slecht klinkend audiosysteem. CaraudioBV monteert in bedrijfsauto`s goed klinkende audio upgrades. Deze worden aangepast aan uw wensen. Door het vervangen van (veelal) de voorspeakers en het toevoegen van een versterker en een subwoofer ontstaat er een audioweergave die wel klinkt. Luisteren naar een audio upgrade van CaraudioBV geeft u veel plezier.
Alle merken en types
In elk merk en type bedrijfsauto monteert CaraudioBV de audio upgrade die bij u past. Alle componenten worden in principe onzichtbaar gemonteerd waarbij gebruik gemaakt wordt van de bestaande speakerlocaties. Custom made montage, waarbij op professionele wijze aanpassingen gedaan worden aan het interieur van uw bedrijfsauto, is ook mogelijk.
Speakers
Voor een aangename audioweergave in uw bedrijfsauto worden de originele speakers vervangen. CaraudioBV levert speakers met verschillende kwaliteits levels. Van goed tot topklasse. Tijdens de montage van de nieuwe speakers worden er in de portieren speciaal ontwikkelde dempingmatten aangebracht.
Subwooferbehuizing
Een subwooferbehuizing wordt toegevoegd voor de diepe punch. De behuizingen zijn gemaakt van MDF, stevig verlijmt en zijn keurig bekleed met een antrachiet grijze bekleding. U heeft de keuze uit een 20cm of een 25cm subwoofer. Door de geringe afmetingen van de subwooferbehuizing past deze vaak onder de rechter voorstoel/bank of in de laadruimte.
Versterker met ingebouwde DSP
Een meerkanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) zorgt voor power naar de speakers en de subwoofer. Door de DSP is de audioweergave van de audio upgrade aan te passen aan het interieur van uw bedrijfsauto. Doordat de versterker is opgebouwd met de nieuwste technieken is de deze toepasbaar in elke bedrijfsauto.
Carplay en AndroidAuto
Uw smartphone wordt gekoppeld aan de autoradio. Op het scherm van de autoradio zijn de meeste apps die op uw smartphone staan te bedienen. Handsfree bellen, audiostreamen, Spotify en de navigatie van uw smartphone op het scherm van de autoradio behoort tot de mogelijkheden.
Achteruitrijcamera
Met een achteruitrijcamera houdt u controle over wat er achter uw bedrijfsauto gebeurd of in de weg staat. Ook voor het aanhaken van een aanhangwagen is een achteruitrijcamera ideaal.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak komt CaraudioBV graag met u in contact via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud