Audio verbeteren in uw AUTO - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in AUTO
Een mooi en gebalanceerde audioweergave wordt behaald door een totale audio upgrade. Dit betekent het vervangen van (veelal alleen) de voorin uw auto gemonteerde standaard speakers, het toevoegen van een versterker(s), het toevoegen van een digitale sound processor (DSP) en eventueel het toevoegen van een subwoofer(s).
Voor de audioliefhebber
CaraudioBV is er voor de audioliefhebber. Met de grootste passie ontwerpt CaraudioBV het audio upgrade pakket dat naadloos bij u past. Een audioweergave waar u altijd van geniet, dat is het doel van CaraudioBV. A passion for performance is de motivatie van CaraudioBV.
Deskundige montage
Er wordt gewerkt aan alle automerken. Onze werkplaats is daar op ingericht en onze werkwijze op aangepast. CaraudioBV vindt het een uitdaging om voor u de juiste audio upgrade te ontwerpen en deze zeer professioneel te monteren in uw auto.
Automerken
Speakers
CaraudioBV autospeakers
De eerste stap om de weergave in uw auto te verbeteren is het laten monteren van beter klinkende autospeakers. Waar de autofabrikanten zo veel mogelijk beknibbelen op de af fabriek gemonteerde speakers leveren wij juist auto speakers die voldoen aan uw wensen. Er wordt uitsluitend gewerkt met merken die een grote meerwaarde leveren en die zich continu blijven ontwikkelen waardoor deze merken toepasbaar zijn in de moderne auto`s.
Dempingmatten
CaraudioBV adviseert bij montage van uw nieuwe speakerset om professionele dempingmatten aan te laten brengen. Deze dempingmatten zorgen ervoor dat de resonantie frequenties van het plaatwerk van uw auto onder de hoorbare audiospectrum komt te liggen. Door het latem aanbrengen van dempingmatten zult u absoluut genieten van een dynamisch en trilingsvrije weergave van uw nieuw gemonteerde speakerset(s).
Versterkers
Voor meer kracht en dynamiek is het gebruik van versterkers aan te raden. CaraudioBV levert versterkers van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. U krijgt 2 jaar fabrieks garantie op het product. De versterkers zijn geschikt voor montage in iedere auto, ook elektrische auto`s (EV).
Aktieve woofers
Meer bass in uw weergave. Dat is te realiseren met een aktieve woofer. Deze kunt u laten toevoegen aan uw bestaande af fabriek audiosysteem of als uitbreiding op uw nieuw gemonteerde speakerset. Aktieve woofers hebben een ingebouwde versterker. Voor een mooie aanvulling zijn aktieve woofer systemen uitermate geschikt.
Woofers in diverse maten
Voor de echte liefhebber zijn er woofers in diverse maten. CaraudioBV levert losse woofers waarvoor een custom made behuizing in onze werkplaatst vervaardigd wordt of een af fabriek behuizing compleet met woofer(s). Een "losse" versterker is nodig om deze woofers aan te sturen. Welke woofer(s), welke type behuizing en welke versterker u nodig heeft wordt bepaald door uw smaak, budget en wensen.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud