Audio Upgrade in auto - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Professionele montage in auto`s
Vele auto`s hebben wij van de mooiste caraudiosystemen voorzien. Heel veel kennis hebben wij opgedaan in de praktijk, kennis van caraudio en kennis van de vele automerken. Vele trainingen in binnen- en buitenland (voornamelijk in de USA) zijn er gevolgd om de kneepjes van het vak te leren. Al tientallen jaren behoort CaraudioBV tot de top van Nederland waardoor vele klanten voor ons gekozen hebben. Niet voor niets heten wij CaraudioBV. Since 1984, the sound of the future!

Gespecialiseerd in alle automerken
Wij werken aan alle automerken. Onze werkplaats is daar op ingericht en onze werkwijze op aangepast. Wij vinden het een uitdaging om voor u een mooie audioupgrade te ontwerpen en deze zeer professioneel te monteren in uw auto. Voor Tesla, BMW en Mercedes hebben wij speciaal ontwikkelde audio upgrade pakketten beschikbaar.

Deze producten leveren en monteren wij deskundig in uw auto:
Speakers

De eerste stap om de weergave in uw auto te verbeteren is het laten monteren van beter klinkende autospeakers. Waar de autofabrikanten zo veel mogelijk beknibbelen op de af fabriek gemonteerde speakers leveren wij juist auto speakers die voldoen aan uw wensen. Wij werken uitsluitend met merken die een grote meerwaarde leveren en die zich continu blijven ontwikkelen waardoor deze merken toepasbaar zijn in de moderne auto`s.
Dempingmatten

Wij adviseren bij montage van uw nieuwe speakerset om professionele dempingmatten aan te laten brengen. Deze dempingmatten zorgen ervoor dat de resonantie frequenties van het plaatwerk van uw auto onder de hoorbare audiospectrum komt te liggen. Door het aanbrengen van dempingmatten zult u absoluut genieten van een dynamisch en trilingsvrije weergave van uw nieuw gemonteerde speakerset(s).
Versterkers

Voor meer kracht en dynamiek is het gebruik van versterkers aan te raden. Wij leveren versterkers van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. U krijgt van ons 2 jaar fabrieks garantie op het product en op onze montage. De versterkers die wij leveren zijn absoluut geschikt voor montage in iedere auto, ook elektrische auto`s. U zult genieten van de kracht die de versterkers leveren. Welke merk en type versterker wij u aanraden hangt af van uw wensen en auto.
Aktieve woofers

Meer bass in uw weergave. Dat is te realiseren met een aktieve woofer. Deze kunt u laten toevoegen aan uw bestaande af fabriek audiosysteem of als uitbreiding op uw nieuw gemonteerde speakerset. Aktieve woofers hebben een ingebouwde versterker. Voor een mooie aanvulling zijn aktieve woofer systemen uitermate geschikt. Bent u (jij) een "basshead" en wil je vol power van de bass genieten dan raden wij onze "woofers in diverse maten" aan.
Woofers in diverse maten

Voor de echte liefhebber leveren en monteren wij woofers in diverse maten. Wij leveren losse woofers waar wij een custom made behuizing voor vervaardigen of een af fabriek behuizing compleet met woofer(s). Een "losse" versterker is nodig om deze woofers aan te sturen. Welke woofer(s), welke type behuizing en welke versterker u nodig heeft wordt bepaald door uw smaak, budget en wensen.
Digitale Sound Processor (DSP)

Wij geven absoluut de voorkeur aan een DSP. Een DSP bestaat uit een 30 bands EQ, een electronisch crossover en een tijdsvertragingsmodule. Middels de DSP kunnen wij de weergave van de audioupgrade aanpassen aan de akoestiek van uw auto. Wij hebben een aantel DSP units leverbaar. In basis doen ze allemaal hetzelfde, daar hebben wij de units op geselecteerd. De verschillen zijn dat een eenvoudige DSP door ons ingeregeld wordt en er nadien alleen veranderingen door ons gedaan kunnen worden middels een PC. De uitgebreide DSP units kunnen een verbinding maken met uw smartphone waardoor u zelf uit diverse voorkeuren kunt kiezen en ook een enkele instelling kunt wijzigen.
Auto Alarm en VoertuigVolgsystemen

Vele 10 tallen jaren monteren wij autoalarmen in vele merken auto`s. Verplicht uw verzekering u een SCM goedgekeurd autoalarmsysteem of een voertugvolgsysteem, dan monteren wij dit syteem uiterst deskundig in uw auto, inclusief een SCM certificaat. Wij werken uitsluitend met topmerken.

Montage in onze profesionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de montage in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor montage bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw auto, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij montage op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud