Audio verbeteren in uw OLDTIMER - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid in OLDTIMER
Grootste precisie
CaraudioBV heeft ervaring met het ontwerpen en met de grootste precisie monteren van de juiste audio upgrade. Alleen topmerken worden ingezet voor de audio upgrade. Genieten van uw oldtimer met een modern en dynamische audioweergave.

Volgens afspraak
Alvorens enige werkzaamheden aan uw oldtimer uit te voeren wordt er met u duidelijk beproken hoe de montage gaat gebeuren. Uw wensen zijn leidend tijdens de werkzaamheden aan uw oldtimer.
Audio upgrade in een oldtimer
Modern audiosysteem in een oldtimer en de originaliteit behouden. Dat is een leuke uitdaging die CaraudioBV graag met u aangaat. Wat de werkzaamheden gaan inhouden wordt vooraf tot in detail met u doorgenomen.
Hoedenplank aanpassen in stijl
Speakerlocaties achterin zoals bij een moderne auto kent een oldtimer niet. Bij deze Maserati 3500 uit 1960 heeft CaraudioBV de hoedenplank aangepast. De originele bekleding is verwijderd, speakergaten gemaakt en MDF ringen gefreesd.
Een MDF plaat is in vorm van de originele hoedenplank gefreesd. Aan deze MDF plaat worden de speakers gemonteerd. De MDF plaat wordt van mat zwarte lak voorzien.
De speakerroosters zijn met de hand gemaakt. Het interieur van deze oldtimer is met blauw leder bekleed. De speakerroosters zijn in dezelfde kleur gespoten.
Hoedenplank bekleedt met blauw leder. De speakerroosters zijn mooi verzonken gemonteerd. Klaar om in de Maserati gemonteerd te worden.
De kleur van de hoedenplank en de speakerroosters past keurig bij de kleur van het interieur.
Aan de onderzijde van de hoedenplank, in de kofferruimte, is een set coaxiaal speakers gemonteerd.
Speakerpanelen aan de voorzijde
Voorin een oldtimer is er meestal maar 1 speakerlocatie aanwezig. Omdat er in de moderne tijd gebruik gemaakt wordt van een linker en een rechter audiokanaal wordt er voor nieuwe speakerlocaties gekozen.  Nieuwe speakerpanelen zijn vervaardigd en komen bij de kickpanelen voorin de oldtimer.
Na veel plamuur en schuurwerk hebben de speakerpanelen de gewenste vorm gekregen en zijn bekleed met blauw leer, gelijk aan de originele deurpanelen. In de speakerpanelen is een componenten speakerset gemonteerd.
De speakerpanelen zijn in blauw leer bekleed en door een mooi passend speakerrooster zijn de speakers aan het zicht onttrokken.
Ook voor de linkerzijde heeft CaraudioBV een mooi passend speakerpaneel vervaardigd.
Subwooferbehuizingen onder voorstoelen
Bij een serieuze audio upgrade hoort het plaatsen van subwoofers. Onder beide voorstoelen heeft CaraudioBV op maat gemaakte subwooferbehuizingen geplaatst.
Om de look ook hier origineel te houden zijn de subwooferbehuizingen bekleed met dezelfde stof als de totale vloerbedekking. In de beide behuizingen zijn 20cm subwoofers gemonteerd die hun werk zeer goed doen.
Versterkers in kofferruimte
De versterkers zijn gemonteerd in de kofferrumte. Een paneel zorgt ervoor dat de versterker uit het zicht zijn als de kofferklep geopend wordt. De muziek (Spotify, Deazer e.d.) is afkomstig van de smartphone middels audiostreaming naar de versterkers.
Voor meer informatie
Heeft u interesse in een audio upgrade?. Voor het geven van passende informatie en prijs komt CaraudioBV graag met u in contact via e-mail.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud