Audio Upgrade MERCEDES - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Mercedes
CaraudioBV heeft voor Mercedes meerdere audio upgrade pakketten leverbaar. Met uiterste precisie worden de nieuwe audio componenten in uw Mercedes gemonteerd. De speakers worden op de originele locaties gemonteerd en de versterker wordt achter/onder een paneel uit het zicht geplaatst. Door de unieke wijze waarop CaraudioBV de Digitale Sound Processor (DSP) inregelt gaat u genieten van een geweldige audio weergave in uw Mercedes.

Ook voor een custom made audio upgrade pakket welke naadloos aansluit aan uw wensen is CaraudioBV uw deskundige partner.

MB-BLGZ audio upgrade


Is uw Mercedes af fabriek voorzien van een standaard Mercedes audio systeem en wilt u de audio weergave van uw Mercedes audio systeem eenvoudig maar doeltreffend verbeteren dan is het MB-BLGZ audio upgrade pakket een goede keuze. Wij vervangen bij het MB-BLGZ audio upgrade pakket de originele Mercedes breedband speakers, die in de beide voorportieren gemonteerd zijn, door een set midrange speakers. Mercedes monteert bij haar standaard audio systeem geen tweeters in de beide voorportieren. Er is wel een locatie aanwezig maar deze zijn niet voorzien van tweeters (*). Wij monteren bij ons MB-BLGZ audio upgrade pakket extra softdome tweeters (*). Deze tweeters, en de midrange speakers, zorgen voor een heldere en aangename weergave van de midden en hoge tonen. Onder het dashboard bij de voeten, achter het tapijt, heeft Mercedes aan de passagierszijde een 16,5cm speaker gemonteerd. Deze gebruikt Mercedes om de lage tonen weer te geven. In de praktijk klinkt deze originele 16,5cm Mercedes speaker erg vlak en rommelig. De 16,5cm Mercedes speaker wordt vervangen door een 20cm woofer. Aan de bestuurderszijde wordt extra nog een 20cm woofer geplaatst. Doordat onze woofers groter zijn en doordat wij 2 woofers monteren in uw Mercedes kunt u zeker genieten van volle en diepe bastonen met een heerlijke "punch". Voor genoeg kracht in en controle over de audio weergave wordt een 520watt versterker toegevoegd. Door gebruik van moderne technieken is deze versterker naadloos te koppelen uw standaard Mercedes audio systeem. Ale componenten van het MB-GZBL audio upgrade pakket worden keurig uit het zicht gemonteerd.

(*) C klasse Coupe en Cabrio uitgezonderd.

MB-BLGZ bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- 10cm midrange speakers
- 2.6cm tweeters
- 520watt versterker

Prijs: € 1495,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio


MB-DSP audio upgrade


Het audio upgrade pakket MB-DSP is in basis gelijk aan het MB-BLGZ audio upgrade pakket. Daar waar het MB-BLGZ audio upgrade pakket voldoet voor degene die mooie midden en hoge tonen wilt hebben in de audio weergave aangevuld met strakke bastonen, is het MB-DSP audio upgrade pakket samengesteld voor de luisteraar die toch iets kritischer is met betrekking tot de audio weergave en de plaatsing hiervan. Door gebruik te maken van een DSP (digitale sound processor) wordt de audio weergave in uw Mercedes aangenaam en prettig om naar te luisteren. Alle componenten worden professioneel en met respect voor uw Mercedes gemonteerd.

MB-DSP bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- 10cm midrange speakers
- 2.6cm tweeters
- 520watt versterker
- Digitale Sound Processor

Prijs: Tijdelijk € 1695,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio


MB-SIGNATURE audio upgrade


Het MB-SIGNATURE audio upgrade pakket onderscheidt zich ten opzichte van onze bovenstaande audio upgrade pakketten doordat er gebruik gemaakt wordt van high-end midrange speakers en high-end tweeters uit de SIGNATURE lijn. Onze basis gedachte tijdens het samenstellen van dit audio upgrade pakket was een uiterst nette en natuurlijke weergave van de midden en hoge tonen. Om dit te realiseren worden er in de beide voorportieren SIGNATURE midrange speakers en tweeters gemonteerd (*). Alle materialen waaruit deze high-end midrange speakers en high-end tweeters zijn opgebouwd dragen bij tot een fantastische weergave. Om de basweergave op niveau te krijgen worden 2 stuks 20 cm woofers gebruikt. Deze worden geplaatst bij de voeten, achter het tapijt, aan de bestuurderszijde en aan de passagierszijde. Voor de kracht in en controle over de audioweergave voegen wij een 520watt versterker met een ingebouwde DSP (digitale sound processor) toe aan uw originele standaard Mercedes audiosysteem. Door de deskundige wijze waarop wij de DSP processor voor u inregelen, samen met de SIGNATURE speakers, gaat u genieten van een mooie muziekweergave tijdens uw autoritten.

(*) C klasse Coupe en Cabrio uitgezonderd.

MB-SIGNATURE bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- high end midrange speakers
- high end tweeters
- 520watt versterker
- Digitale Sound Processor

Prijs: € 1995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Mercedes audio


Geschikt voor
C-Klasse Limousine W205 / Bouwjaar 2014>
C-Klasse Estate S205 / Bouwjaar 2014>
E-Klasse Limousine W213 / Bouwjaar 2016>
E-klasse Estate S213 / Bouwjaar 2016>
E-Klasse Coupe C238 / Bouwjaar2017>
E-Klasse Cabriolet A238 / Bouwjaar 2017>
GLC X253 / Bouwjaar 2015>
GLC Coupé C253 / Bouwjaar 2015>

Inbouw in onze professionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor inbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Mercedes, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud