Audio verbeteren op uw BOOT - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid op BOOT
Geniet op het water van uw favoriete muziek
Varen met muziek op de achtergrond of varen met het volume van een housparty, CaraudioBV ontwerpt, levert en monteert een audiosystemen die bij u past. Met het grootste plezier vaart u over de mooie wateren, mede door de dynamische weergave van uw favoriete muziek.
Audiosysteem speciaal voor u ontworpen
CaraudioBV levert marine producten die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op het water. Ons asssortiment bestaat uit marine headunits, marine speakers en marine versterkers. CaraudioBV is specialist in het ontwerpen van toonaangevende audiosystemen voor boten en jachten.
Marine headunits
Marine headunits zijn van vele gemakken voorzien zoals, bluetooth audiostreaming, DAB+ ontvangst, voltage meter, versterker uitgangen, subwoofer uitgangen en meer. Uiteraard zijn de marine headunits spatwater dicht (IP66).
Marine speakers
Speakers die tegen spatwater en tegen een stootje kunnen, CaraudioBV levert marine speakers in vele maten en soorten. U kunt kiezen uit zeer opvallende marine speakers of juist zeer ingetogen modellen, luid klinkende marine speakers of speakers die een mooie en rustige audioweergave hebben.
Marine subwoofers
Met aangename warme basklanken op rustig volume of met meerdere subwoofers op luid volume genieten van muziek, CaraudioBV is overal voor in. U bepaalt wat u wilt en CaraudioBV adviseert u wat te laten doen.
Marine versterkers
Meer kracht in het geluid. CaraudioBV levert en monteert diverse marine versterkers. Deze versterkers zijn spatwater dicht en geschikt voor open boten.
Spectaculaire weergave op uw jacht
Met het monteren van een audiosysteem op een jacht is CaraudioBV zeker bekend. CaraudioBV vervaardigt op maat gemaakte panelen om uw speakers te monteren. De panelen worden bekleed in stijl van het interieur. De versterkers worden gemonteerd in de ruimte uit het zicht.
Specialist in "custom-made"
CaraudioBV is gespecialiseerd in het vervaardigen van custom-made speakerpanelen, versterkerpanelen en subwooferbehuizingen.
Voor meer informatie
Doordat er veel variaties zijn qua boten en jachten is het voor ons ondoenlijk om audio upgrade pakketten inclusief een prijs op onze website te vermelden. Voor het geven van passende informatie en offerte komt CaraudioBV graag met u in contact via e-mail.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud