Audio upgrade TESLA Model 3 - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Tesla Model 3
Rijdt u in een Tesla Model 3 en bevalt het originele Tesla audiosysteem u niet, dan heeft Caraudio BV de oplossing voor u. Door grondig research zijn de verbeterpunten van het originele Tesla audiosysteem in de Model 3 in kaart gebracht. Met deze verbeterpunten in gedachte zijn de onderstaande audio upgrade pakketten samengesteld waarmee het originele audiosysteem in uw Tesla Model 3 naar een hoger niveau wordt getild. CaraudioBV heeft vele Tesla`s voorzien van een mooie audio upgrade, waardoor uw Tesla bij CaraudioBV in deskundige handen is.
TESM3-SUB-REAR audio upgrade

Het TESM3-SUB-REAR audio upgrade pakket bestaat uit een 25cm subwoofer in een, speciaal voor de Tesla Model 3 ontworpen, subwooferbehuizing. De subwooferbehuizing is door CaraudioBV op maat ontworpen en wordt in eigen werkplaats vervaardigd. De subwooferbehuizing wordt onzichtbaar geplaatst in de opbergruimte onder de afdekplaat in de trunk. De totale ruimte boven de afdekplaat in uw trunk blijft volledig bruikbaar. Een 4 kanaals versterker wordt toegevoegd en gaat de originele Tesla speakers in de beide achterportieren aansturen en de subwooferbehuizing. Na de montage van dit audio upgrade pakket zult u ervaren dat u midden in de muziek zit doordat de achterspeakers meer volume gaan geven, aangevuld met de stevige "punch" van de 25cm subwoofer.

TESM3-SUB-REAR bestaat uit:
- 25cm subwoofer
- 520watt versterker
- Op maat vervaardigde behuizing
- Aansturing originele achterspeakers

Prijs: € 1695,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio


TESM3-1 audio upgrade

Bij het TESM3-1 audio upgrade pakket worden tweeters achter de spiegeldriehoeken in de beide voorportieren geplaatst. In het dashboard worden de originele Tesla linker en rechter breedband speakers vervangen door midrange speakers. Hierdoor worden de midrange frequenties mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm midbas speakers. Een vier kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor meer power en controle over de speakers. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-1 bestaat uit:
- 2.5cm titan tweeters
- 10cm midrange speakers
- 20cm midbas speakers
- 540watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 1895,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-2 audio upgrade

Het TESM3-2 audio upgrade pakket bestaat uit het plaatsen van transparant klinkende tweeters in de beide voorportieren achter de spiegeldriehoeken. In het dashboard vervangen wij de originele Tesla linker en rechter breedband speakers door midrange speakers. De midrange frequenties worden daardoor mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm (mid)bas speakers. In de beide achterportieren worden coaxiaal speakers gemonteerd. Deze coaxiaal speakers zorgen voor een mooie aanvulling in de audioweergave. Een zes kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor de juiste controle over de speakers. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-2 bestaat uit:
- 2.5cm titan tweeters
- 10cm midrange speakers
- 10cm coaxiaal speakers
- 20cm (mid)bas speakers
- 630watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 2695,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1,5 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-3 audio upgrade

Het TESM3-3 audio upgrade pakket bestaat uit het plaatsen van transparant klinkende tweeters in de beide voorportieren achter de spiegeldriehoeken. In het dashboard vervangen wij de originele Tesla linker en rechter breedband speakers door midrange speakers. De midrange frequenties worden daardoor mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm midbas speakers. De originele Tesla speakers in de beide achterportieren blijven onveranderd. Voor een strakke weergave van de bastonen wordt een subwooferbehuizing met 2 x 20cm subwoofers in de trunk geplaatst. De subwooferbehuizing is eenvoudig weg te nemen middels het ontkoppelen van 1 molexplug. Een zes kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor de juiste controle over de speakers. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-3 bestaat uit:
- 2.5cm titan tweeters
- 10cm midrange speakers
- 20cm midbas speakers
- 2x 20cm subwoofers
- 630watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 2895,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1,5 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-4 audio upgrade


Het TESM3-4 audio upgrade pakket bestaat uit het plaatsen van transparant klinkende tweeters in de beide voorportieren achter de spiegeldriehoeken. In het dashboard vervangen wij de originele Tesla linker en rechter breedband speakers door midrange speakers. De midrange frequenties worden daardoor mooi rustig weergegeven. In de beide voorportieren worden originele Tesla speakers vervangen door krachtige 20cm midbas speakers. In de beide achterportieren worden de originele Tesla speakers vervangen door 10cm coaxiaal speakers. Een zes kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor de juiste controle over de speakers. Voor een strakke weergave van de bastonen wordt een subwooferbehuizing met 2 x 20cm subwoofers in de trunk geplaatst. De subwooferbehuizing is eenvoudig weg te nemen middels het ontkoppelen van 1 molexplug. Een extra versterker wordt toegevoegd om de subwooferbehuizing aan te sturen. In de voorportieren worden dempingmatten aangebracht zodat de midbas speakers hun optimale krachtige klank weergeven. Middels een nauwkeurige afstelling van de DSP is het genieten van de nieuwe audioweergave.

TESM3-4 bestaat uit:
- 2.5cm titan tweeters
- 10cm midrange speakers
- 10cm coaxiaal speakers
- 20cm midbas speakers
- 2x 20cm subwoofers
- 840watt versterkers
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 3795,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESM3-XFIRE audio upgrade


Het TESM3-XFIRE audio upgrade pakket heeft een absoluut waanzinnige audioweergave. 3 versterkers zorgen voor de power en de dynamiek. Alle portieren worden extreem gedempt met speciaal ontwikkelde dempingmatten. In het dashboard en de portieren worden kwalitatief hoogstaande speakers gemonteerd. In een speciaal op maat, in eigen werkplaats, vervaardigde subwooferbehuizing zorgt een 25cm subwoofer voor de diepste basklanken. Naar welk genre muziek u luistert, hoe luid u ook draait, het TESM3-XFIRE audio upgrade pakket verrast u elke keer weer.

TESM3-XFIRE
bestaat uit:
- 25cm subwoofer
- 16,5cm midbas speakers (4x)
- 8,7cm midrange speakers (2x)
- 2,5cm tweeters (4x)
- 1900watt totaal vermogen
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 8995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 5 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard en premium Tesla audio

Wilt u een audio upgrade op maat voor uw Tesla Model 3 ?
Naast de audio upgrade pakketten die op deze pagina vermeld staan, kan CaraudioBV ook een audio upgrade pakket samenstellen welk specifiek aan uw wensen is aangepast. Voor informatie over een audio upgrade pakket op maat: info@caraudiobv.nl

Inbouw in onze professionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor inbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Tesla, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud