Audio upgrade TESLA Model S - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Audio upgrade voor Tesla Model S
Met passie en gedrevenheid monteren wij de juiste speakers, woofers, versterkers en DSP processor(en) in uw Tesla Model S. Alle componenten worden secuur gemonteerd, aangesloten en ingeregeld. Ons doel is wanneer de audio upgrade in uw Tesla voltooid is, er nauwelijks componenten zichtbaar zijn. Versterkers en DSP processor(en) monteren wij achter/onder panelen en de speakers worden gemonteerd op de originele speaker locaties in uw Tesla Model S. Een groot aantal Tesla`s Model S heeft CaraudioBV in haar professionele werkplaats mogen ontvangen. Hierdoor is CaraudioBV absoluut de specialist in een audio upgrade voor uw Tesla.
 TESMS-Sub audio upgrade

TESMS-Sub audio upgrade is zeer geschikt voor u als u strakke en diepe lage tonen wenst in uw Tesla als aanvulling op uw standaard Tesla audiosysteem. Een mono versterker van 400watt stuurt een 25 cm subwoofer in een gesloten behuizing aan. Een remote volumeknop welke voorin uw Tesla gemonteerd wordt, geeft u de mogelijkheid om vanuit uw bestuurdersstoel de volume van de woofer te regelen. Hierdoor is de volume van de woofer altijd naar uw wens.

TESMS-Sub bestaat uit:
- 400watt versterker
- Remote bas volumeknop
- 25cm subwoofer

Prijs: € 995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
 TESMS-1 audio upgrade

Bij het TESMS-1 audio upgrade pakket worden de tweeters in de beide A-stijlen, de speakers in de beide voorportieren en de speakers in de beide achterportieren vervangen door kwalitatief betere exemplaren die een dynamische weergave hebben en meer power aankunnen. Een vier kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor meer power en controle over de speakers. In alle portieren worden dempingmatten aangebracht zodat de speakers hun optimale klank weergeven.

TESMS-1 bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- 16,5cm coaxiaal speakers
- 2,6cm tweeters
- 520watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 1695,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESMS-2 audio upgrade

Bij het TESMS-2 audio upgrade pakket worden de tweeters in de beide A-stijlen, de speakers in de beide voorportieren en de speakers in de beide achterportieren vervangen door kwalitatief betere exemplaren die een dynamische weergave hebben en meer power aankunnen. Voor strakke en diepe bastonen wordt een 25cm subwoofer in een gesloten behuizing toegevoegd. Deze subwooferbehuizing wordt in de "trunk" onder het afdekpaneel geplaatst. Hierdoor is er niets zichtbaar van de subwooferbehuizing. Een vijf kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd om meer power en controle voor de speakers en de subwoofer te krijgen. In alle portieren worden dempingmatten aangebracht zodat de speakers hun optimale klank weergeven.

TESMS-2 bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- 16,5cm coaxiaal speakers
- 2,6cm tweeters
- 25cm subwoofer
- 530watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme dempingmatten"

Prijs: € 1995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
 TESMS-3 audio upgrade

Bij TESMS-3 audio upgrade worden de tweeters in de beide A-stijlen, de speakers in de beide voorportieren en de speakers in de beide achterportieren vervangen door kwalitatief betere exemplaren die een dynamische weergave hebben en meer power aan kunnen. Een 25cm subwoofer in een gesloten behuizing zorgt voor strakke en diepe basklanken. Een vier kanaals versterker met DSP en een mono versterker worden toegevoegd voor meer power en controle over de speakers en de subwoofer. In de portieren worden dempingmatten aangebracht. Door het toevoegen van een DSP (digital sound processor) wordt de weergave van de audio upgrade perfect aangepast aan het interieur van uw Model S en vooral aan uw smaak.

TESMS-3 audio upgrade pakket bestaat uit:
- 20cm bas speakers
- 16,5cm coaxiaal speakers
- 2,6cm dome tweeters
- 25cm subwoofer
- 520watt versterker
- 540watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 2995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
 
TESMS-4 audio upgrade

TESMS-4 audio upgrade is ontwikkeld om het Tesla standaard en premium audiosysteem op en top te laten klinken. De originele Tesla tweeters in de A-stijlen worden vervangen door nieuwe, zuiver en natuurgetrouw klinkende 2.8cm dome tweeters. In de beide voorportieren worden de originele Tesla midrange speakers vervangen door 16.5 cm midbas speakers. Deze speakers leveren een solide punch zoals u dat van een hoogwaardige speaker mag verwachten. In het dashboard worden mooi open klinkende 8.7 cm midrange speakers gemonteerd. Deze speakers dragen bij tot zuivere midrange frequenties waarin oa. hout instrumenten en de stem voorkomen. De bastonen worden stevig weergegeven door een 25cm subwoofer die in een gesloten behuizing is gemonteerd. Door de kleine afmetingen van de behuizing kan deze onder het afdekpaneel in de kofferruimte worden geplaatst. Drie versterkers zorgen voor de controle en de power in de audio weergave. Elke speaker heeft een eigen versterker kanaal, waardoor de speakers precies de frequenties weergeven waarvoor zij ontwikkeld zijn. Door gebruik te maken van een DSP wordt de totale audio upgrade naar uw smaak ingeregeld. TESMS-4 audio upgrade is een volledig actief audio upgrade en daardoor de juiste keuze voor de audio liefhebber.

TESMS-4 audio upgrade bestaat uit:
- 16,5cm high end midbas speakers
- 8,7cm high end midrange speakers
- 2,8cm high end dome tweeters
- 16,5cm high end coaxiaal speakers
- 25cm subwoofer
- 520watt versterker (2x)
- 540watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 5995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 4 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard en premium Tesla audio
Meer informatie
Wij staan bekend om het geven van duidelijk advies en een faire prijsopgave. Voor een advies of prijsopgave zijn wij bereikbaar via telefoon of via e-mail. Onze voorkeur gaat uit naar het geven van advies en een prijsopgave per e-mail. Wij komen graag met u in contact.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud