Audio upgrade TESLA Model X - Car Audio BV

a passion for performance
CARAUDIO BV
Ga naar de inhoud
Tesla Model X audio upgrade
Voor het standaard en premium audiosysteem in uw Tesla Model X heeft CaraudioBV goedklinkende audio upgrade pakketten samengesteld. CaraudioBV monteert op zeer professionele wijze de nieuwe audiocomponenten in uw Tesla Model X. Versterkers en DSP processor(en) worden achter/onder panelen geplaatst en de speakers worden gemonteerd op de originele speaker locaties in uw Tesla Model X. Een groot aantal Tesla`s Model X heeft CaraudioBV in haar professionele werkplaats mogen ontvangen en van een audio upgrade mogen voorzien. Hierdoor is CaraudioBV absoluut de specialist in een audio upgrade voor uw Tesla.

TESMX-Sub audio upgrade

TESMX-Sub audio upgrade is zeer geschikt voor u als u strakke en diepe lage tonen wenst in uw Tesla als aanvulling op uw standaard Tesla Model X audiosysteem. Een mono versterker van 400watt stuurt een 25 cm subwoofer in een gesloten behuizing aan. Een remote volumeknop welke voorin uw Tesla gemonteerd wordt, geeft u de mogelijkheid om vanuit uw bestuurdersstoel de volume van de woofer te regelen. Hierdoor is de volume van de woofer altijd naar uw wens.

TESMX-Sub bestaat uit:
- 400watt versterker
- Remote bas volumeknop
- 25cm subwoofer

Prijs: € 995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio

TESMX-1 audio upgrade


Bij het TESMX-1 audio upgrade pakket worden de tweeters in de beide A-stijlen en de speakers in de beide voorportieren vervangen door kwalitatief zeer goede exemplaren die een mooie en dynamische weergave hebben en meer power aan kunnen. Een zes kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) wordt toegevoegd voor meer power en controle over de speakers. In alle portieren worden dempingmatten aangebracht zodat de speakers hun optimale klank weergeven. In de trunk onder een afdekpaneel wordt een gepoorte wooferbehuizing geplaatst met een 20cm subwoofer. Door toevoeging van deze wooferbehuizing gaat u genieten van volle en diepe basklanken.

TESMX-1 bestaat uit:
- 16,5cm midbas speakers
- 3cm tweeters
- 20cm subwoofer
- 630watt versterker
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 1995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESMX-2 audio upgrade


Bij het TESMX-2 audio upgrade pakket worden de tweeters in de beide A-stijlen en de speakers in de beide voorportieren vervangen door kwalitatief zeer goede exemplaren die een mooie en dynamische weergave hebben en meer power aan kunnen. In het dashboard worden extra midrange speakers toegevoegd. Door gebruik te maken van de extra midrange speakers zal de openheid in het middengebied, waarin blaasinstumenten, piano en zangstemmen voorkomen, enorm verbeteren. Een zes kanaals met ingebouwde DSP (digitale sound processor) en een 2 kanaals versterker worden toegevoegd voor meer power en controle over de speakers. In alle portieren worden dempingmatten aangebracht zodat de speakers hun optimale klank weergeven. In de trunk onder een afdekpaneel wordt een gepoorte wooferbehuizing geplaatst met een 20cm subwoofer. Door toevoeging van deze wooferbehuizing gaat u genieten van volle en diepe basklanken.

TESMX-2 bestaat uit:
- 16,5cm midbas speakers
- 8,7cm midrange speakers
- 3cm tweeters
- 20cm subwoofer
- 810watt versterkers
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 2995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: standaard Tesla audio
TESMX-3 audio upgrade pakket

Het TESMX-3 audio upgrade pakket is ontwikkeld om het Tesla premium audiosysteem te verbeteren. De originele Tesla tweeters in de A-stijlen, de originele Tesla midrange speakers in het dashboard, de originele Tesla midbas speakers in de beide voorportieren en de originele Tesla woofer die rechts in de kofferruimte is gemonteerd worden alle vervangen. Er worden 3 versterkers en een DSP processor toegevoegd aan het originele Tesla audiosysteem. Bent u niet overtuigd van uw huidige Tesla premium audiosysteem en zoekt u een krachtig en een dynamisch audiosysteem dan is TESMX-3 absoluut een audio upgrade voor u.

TESMX-3 bestaat uit:
- 16,5cm midbas speakers
- 8,7cm midrange speakers
- 2,6cm tweeters
- 16,5cm subwoofer
- 1500watt versterkers
- Digitale Sound Processor
- "Extreme" dempingmatten

Prijs: € 4995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 3 dagen
Garantieperiode: 2 jaar
Geschikt voor: premium Tesla audio
Wilt u een audio upgrade op maat voor uw Tesla Model X ?
Naast de audio upgrade pakketten die op deze pagina vermeld staan, kan CaraudioBV ook een audio upgrade pakket samenstellen welk specifiek aan uw wensen is aangepast. Voor informatie over een audio upgrade pakket op maat: info@caraudiobv.nl

Inbouw in onze professionele werkplaats of bij u op locatie
Wij bieden u de keuze om de inbouw in onze professionele werkplaats in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren of bij u op locatie. Indien u kiest voor inbouw bij u op locatie dan dient u de beschikking te hebben over een overdekte, verwarmde en afgesloten werkruimte waar uw Tesla, met alle portieren gelijktijdig geopend, binnen kan staan. De ruimte moet van goede verlichting en 220 volt stopcontacten voorzien zijn. Bij inbouw op locatie wordt er een voorrijvergoeding doorberekend, de hoogte hiervan wordt vooraf met u afgesproken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Voor een duidelijk en vrijblijvend advies, een heldere prijsopgave of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon (06-30 95 35 55) of via e-mail.


06- 30 95 35 55

info@caraudiobv.nl


Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)

Terug naar de inhoud