Audio verbeteren op uw MOTOR - CaraudioBV

CARAUDIO BV
for fanatics
Ga naar de inhoud
Beter geluid op MOTOR
Genieten
CaraudioBV maakt het genieten van uw muziek op de motor mogelijk. Diverse mogelijkheden zijn voorhanden om uw motor van een mooie audio upgrade te voorzien.
Op maat vervaardigd
Een audio upgrade op een motor is maatwerk. Maatwerk aangepast aan u en aan uw motor. U bepaalt grotendeels hoe de audio verbetering eruit gaat zien.
Audio upgrade op de motor
Mooi weer, toeren met de motor en van muziek genieten. CaraudioBV verbetert de audio op uw motor. Een audio upgrade bestaat uit het vernieuwen van de speakers en het toevoegen van een versterker.
Nieuwe speakers
De originele speakers worden vervangen. Deze kunnen het vermogen van de versterker die toegevoegd wordt niet aan. De nieuwe speakers komen op de originele locaties. Dempingmatten worden aangebracht op de originele plastic speakerbehuizingen.
Meer kanaals versterker
De versterker wordt op een vochtvrije plaats gemonteerd. Dit is vaak een zij- of topkoffer. Middels een app op uw smartphone kunt u de klankleur van de audioweergave op uw motor naar veranderen. Via bleutooth is het streamen van uw muziek naar de versterker mogelijk.
Voel uw muziek
Wilt u uw muziek voelen? CaraudioBV vervaardigt en monteert subwooferbehuizingen op maat. De subwooferbehuizing wordt in de zij- of topkoffer geplaatst. In de behuizing wordt een 20cm subwofer gemonteerd.
Keurig gemonteerd
CaraudioBV zorgt voor een nette montage van de audio upgrade op uw motor. Alle componenten worden met grote precisie gemonteerd en aangesloten.
Voor meer informatie
Heeft u interesse in een audio upgrade?. Voor het geven van passende informatie en prijs komt CaraudioBV graag met u in contact via e-mail.
Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

KvK: 24151672
IBAN: NL37ABNA0503083410
BTW: NL007105927B01

Koperweg 11 D
2401 LH Alphen a/d Rijn
(alleen aanwezig op afspraak)
Copyright 2023

06-30 95 35 55
Terug naar de inhoud